lauantai 28. maaliskuuta 2015

Oma työ: Nimilaatat kisuille

Päätin syksyllä tehdä omille kisuilleni nimilaatat hopeasta. Julkaisussa on kestänyt kun en saanut aikaiseksi hopeoida ja kaivertaa näitä. Nyt tällä viikolla hopeoin nämä ja kaiverrus täytyy vielä tehdä. Päivitän sen kaiverruksen tähän postaukseen vielä myöhemmin kunhan saan sen tehtyä.

Prikkaleikkurilla/kolikkoleikkurilla leikkasin ympyröitä paksummasta hopealevystä ja ohkaisemmasta sahasin tassut, varpaatkin sahasin erikseen.

Juotin tassut pohjiin ja sahasin vielä ripustuslenkit paksusta levystä, jotka vielä juotin kiinni pohjiin.



Varpaiden välit ärsyttää, kun juote vähän levisi siellä yhdessä kohti ja jouduin sitä poistamaan ja sitten jouduin kuitenkin vielä kiillottamaan mikromoottorin laikoilla noita varpaan välejä vaikka olin huopapinnalle kiillottanut ennen juottamista. Ja mikromoottorin pikkulaikat jättää isoihin pintoihin näkyviä viiruja monesti ja niinhän niitä jäi sitten näihinkin. Onpahan karvaiset tassut nyt. Luulen että toisen kissani käsittelyssä ei taida kauaa kestää tämä nimilaatta kun protestoi yllättäen tässä pari viikkoa sitten ja puri metalliset kilikellot täysin reijille ja muodottomaksi omasta kaulapannastaan.

Härömpi tassu menee härömmälle kissalle ja sievempi menee sievemmälle.

Kaiverrettu nimet ja numerot, olikin hopeaan tosi liukasta kaivertaa, vähän väliä tuli hutiheittoja, varsinkin jos yritti hiusviivaa tehdä. Jouduinkin filssaamaan hutiheitot pois ja kaivertamaan uudestaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat kultaa ;)